www.beautique-ilseharmelen.nl

 

 

 

Intensief hydra behandeling: 

Een instituut behandeling met een speciaal protocol van 6 verschillende fasen van peelings, serums en maskers met als doel de vochtbalans te verbeteren door de huid te ontdoen van dode huidcellen en onder te dompelen in absolute hydratatie. De huid voelt voller, is vitaler en heeft tot 71% meer hydratatie na 1 behandeling.  (90 minuten)

€85,-

 

Anti-Age Behandeling:

Een cosmeceutische behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering. Helpt oxidatieve stress te bestrijden op een milde wijze vernieuwen van het huidoppervlak. (90 minuten)

€85,-

 

Neoderma kruidenpeeling:

Een unieke kruidenpeeling die is ontwikkelt is door een dermatoloog en gebaseerd is op een combinatie van natuurlijke planteningrediënten en  essentiele olieen. Deze behandeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de functies in de huid. Effectief tegen huidproblemen zoals acne , littekens, grove porieen en heeft een preventieve anti-age werking. De poriestructuur wordt fijner en de celdeling wordt gestimuleerdt. (90 minuten)

€80,-

 

Seizoensbehandeling:

Een passende behandeling gericht op het voorbereiden  van de huid op aankomend seizoen vol met aromatische geurnoten voor een stralende huid.  (90 minuten)

€75,-

 

Verstevigende  behandeling hals:

Professionele behandeling die de problemen van deze specifieke zone tegengaat. Helpt de huid regenereren waardoor de structuur fijner wordt en werkt verstrakkend en verstevigend. Deze behandeling wordt geintegreerd in een gezichtsbehandeling.

 €24,95

 

Intensief Oogcontourbehandeling:

Een behandeling gericht op de delicate zone rond de ogen. De oogbehandeling met hoge bescherming helpt signalen van vermoeidheden of veroudering te reduceren zoals rimpels, wallen en kringen. Deze behandeling wordt geintegreerd in een gezichtsbehandeling.

€24,95